Barion Pixel

Szállítás és fizetés

A megszokott webshop gyakorlatól eltérően, cégünk azt az üzletpolitikát tartja a helyesnek, ha a termék árába nem építjük bele a szállítási, kezelési költséget. Termékeinket így tudjuk a legjobb áron kínálni, a szállítási/kezelési költségért pedig csak annyit kérünk el amennyibe az nekünk is kerül.

Webáruházunkban bankkártyával (VISA, VISA Electron, Eurocard/MasterCard.) utánvéttel és előreutalással fizethet. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti az Ön által megadott címre, a feladást követően az első munkanapon.

A szállítási költség kiszámítása súly alapján történik (a termékeken kívül a csomagolása súlyát is beleértve)

Utánvétes csomag esetében az utánvét plusz költsége összeghatár nélkül 400 Ft

Online bankkártyás fizetés esetén utánvét költséget nem számolunk fel. A bankkártyás fizetés költsége 200 Ft

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Néhány termékünk tűzveszélyes (spray, univerzális szitamosó) ezeket a GLS szabályzatainak megfelelően veszélyes csomagként adjuk fel ennek a költsége 1000 Ft a termék számtól függetlenül (1db vagy 4 db esetén is 1000 Ft)

Személyes átvétel esetén, a termékeken kívül plussz költséget nem számolunk fel!

 

 Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz