Barion Pixel

Transzfernyomás

Transzfernyomásra a Plastcolor nevű termékcsaládunk szitafestékei alkalmasak. A leggyakrabban úgynevezett hidegen lehúzható ragasztóporos matricák készülnek ezekkel a festékekkel. Ennek a típusú transzfermatricának az elkészítése a legkevésbé érzékeny a technológiai körülményekre.

A festéken kívül meghatározó szerep jut a megfelelő transzferpapíroknak. Választékunkban az Arjo Wiggins és a Tullis Russel hidegen lehúzható papírjai találhatóak. Speciális felhasználásra kínáljuk a Cove Me poliészter fóliáit. A matrica tulajdonságait a papíron és a festéken kívül a festékréteg átragasztására szolgáló úgynevezett melt porok határozzák meg. Kínálatunkban 100C induló hőmérséklettől 160C-os ajánlott hőmérsékletig használható transzferporok találhatók.


Melt ragasztóporok

Melt ragasztóporok

A transzfermatricák felhasználhatóságát a festékréteg átvitelét biztosító Melt por határozza meg. A különböző hőmérsékleten használható melt porok a dekorálandó alapanyagok hőállóságához kell, hogy igazodjon, más hőmérsékleten vasalunk át egy matricát műanyag táskára és lenvászon anyagra. Választékunkban különböző rugalmasságú és különböző hőmérsékleten átvasalható Melt porokat kínálunk.

Tovább
Transzferpapírok

Transzferpapírok

Cégünk több fajta transzferpapírt, fóliát (Artsan, Frencpaper, Cove Me)  folyamatosan raktáron tart (2023 ban a legnagyobb papírgyártó az Arjowiggins csődbe ment, utódja a Frenchpaper) Az elérhető méretek a B1, B2, B4. Az általunk forgalmazott transzferpapírok mindkét oldala nyomható, átvasalás után a teljes kihűlést követően könnyen elválik a hordozópapír az átvasalt festékrétegtől (hidegen lehúzható papírok). Az átvasalt matrica selyemfényű illetve matt lesz. Minimum 1 csomag (250 ív) 70X100 transzferpapír vásárlása esetén, akár egyedi ígények szerint is díjmentesen méretre vágjuk.

Tovább
Transzferfóliák

Transzferfóliák

A Bleher cég hivatalos magyarországi disztribútoraként a legmagasabb minőségű transzfer fóliákat (optimont) forgalmazzuk. Miért érdemes poliészter fóliát használni transzfernyomáshoz? A transzfermatricák készítésének legfőbb nehézsége, hogy a szokásosan használt transzferpapírok gramm/nm súlytól függetlenül nem elég mérettartóak.

Tovább
Loading

Kosár