Barion Pixel

Glitter / Polyester Glitter / Csillámpor

Poliészter glittereink  170-180 fokig hőállóak. Hőállóságuk magas minőségi kategóriába tartozik. Hobby és kreatív célokra széles körben használhatók. Az összes a kereskedelemben kapható vizesbázisú és oldószeres lakkba, transzparens festékbe használhatóak, vizes bázisú és plastisol szitafestékeinkhez is keverhetőek.

Újdonság! Printex Fluid Art (folyékony festészet) termékeinkhez kiváló kiegészítő. Dekorációs célokra kiválóan alkalmasak vagy bármilyen falfestékhez, lakkhoz és úgynevezett falfényhez keverhető.Tapasztalataink szerint 1liter falfestékhez, lakkhoz 25-50 gramm csillámpor javasolt. Fontos hogy a glitter-rel kevert falfesték akkor éri el a kellő hatást, ha megfelelő fényforrás van használva és az a csillámmal bevont felületre irányul (tehát egy rosszul megvilágított helyen, a csillogás nem érvényesül).

Nem szükséges több rétegben a festéket felhordani, az utolsó festék, lakk réteg szükséges hogy csillámport tartalmazzon (az alatta lévő rétegek, hiába tartalmaznak glittert, a festékek jellemzően fedők, hatásuk így nem érvényesül). Leggyakrabban alkalmazott csillámporaink az arany és az ezüst, valamit az élénkebb színekLoading

Kosár