Barion Pixel

Vizesbázisú Printex Szitafestékek

Vizesbázisú festékeink Printex és Grafiprint néven kerülnek forgalomba. Egymással korlátlanul keverhetőek, vízzel hígíthatóak, és a felhasználásukhoz kötődő eszközök vízzel elmoshatóak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak hobby célokra is. Az állandó választékon kívül, bármely azonosítható színben; Pantone skála, vagy színminta alapján,  rendelésre rövid határidővel elkészítjük.

Színezetlen bázisok, és fedő alapok is megvásárolhatók, ezek tetszés szerint színezhetőek a vizesbázisú pigmentekkel (leírás szerint).A különböző Printex festékek mindegyike más igényekhez igazodik.

Akár lágy tapintású nyomatot szeretnénk, akár a nyomat rugalmassága az elsődleges szempont, vagy az extrém mosás és kopásállóság a cél, a Printex festékeink között kínálunk az igényeknek megfelelőt.


Printex UL sorozat (rugalmas szitafestékek)

Printex UL sorozat (rugalmas szitafestékek)

A Printex UL szitafestékeket olyan esetekben javasoljuk, ha kifejezetten rugalmas nyomatok elérése a cél. A Printex UL sorozat festékei transzparens bázisból (Printex UL B), jól színezhető fedő alapból (Printex UL) és magas fedőképességű fehérből (Printex ULF) állnak. A szokásos Printex vizesbázisú pigmentekkel szinezhetők. A Printex UL poliuretán bázisú szitafesték, amivel kiválóan nyomható minden pamut és a legtöbb szintetikus alapanyag is.

Tovább
Printex SL sorozat (transzparens szitafesték)

Printex SL sorozat (transzparens szitafesték)

A Printex SL sorozat lágy fogású szitafestékek fehér színű textíliák, tiszta pamut, vagy döntően pamutot tartalmazó textíliák nyomására alkalmas. Az SL sorozat tagjai nem fednek, ezért csak fehér vagy világos textilek nyomására javasoljuk. A Printex SL színek, Printex B színezetlen bázissal világosíthatók. Vízzel, ecsetelhető állagúra hígítva kiválóan alkalmasak hobbicélokra is.

Tovább
Printex F (fedő szitafestékek)

Printex F (fedő szitafestékek)

A Printex F jelű festékek magas fedőképességgel rendelkeznek. Színes, pamut vagy döntőrészt pamut anyagok nyomására alkalmasak. A textilnyomáson kívül csomagolóanyagok nyomására is használhatóak, ilyenek például kartondobozok, hullámkartonok.  A Printex SL színeivel keverhetők és így igény szerint optimális fedőképességű és színű változatok készíthetők. Vízzel hígítva változatosan felhasználható hobbifestéket kapunk.

Tovább
Printex LX, Printex FLX (festékek munkaruhára)

Printex LX, Printex FLX (festékek munkaruhára)

Magas hőfokú mosást álló szitafesték család, erős igénybevételnek kitett anyagok (munkaruha, koptatott farmer, esernyő esőkabát, sporttáska, gyöngyvászon) emblémázására javasoljuk. Legtöbbször beválik impregnált anyagok szitázásához is. Vizes pigmentekkel színezhető. A Printex LX és FLX festékeink a legerősebb tapadó képességgel rendelkeznek, megoldást jelenthetnek akkor is, ha semmilyen más szitafestékkel nem érhető el kielégítő eredmény.

Tovább
Grafiprint KC (festékek papírra / kartonra)

Grafiprint KC (festékek papírra / kartonra)

Kifejezetten papírra, műnyomó papírra, kartonra javasolt grafikai szitafesték. Azonos típusú printex pigmentekkel színezve kontúros, selyemfényű telt nyomatok készíthetőek. Önmagában nyomva transzparens selyemfényű védőlakként is beválik. A grafikai műhelyek és hobbi szakkörök legkedveltebb szitafesték típusa.

Tovább
Printex Speciális festékek

Printex Speciális festékek

Ebben a csoportban sokféle egyedi tulajdonságú szitafesték található. Ide soroljuk a csillogó arany és ezüst színű kész festékeket, (Printex GL, GLX), a háromdimenziós nyomatok készítésére használt (pufi)festékeket(EX-SF, Printex EX-RB), valamint  a speciális rendeltetésű transzparens bázisokat. Ezen kívül található itt kevés pigmenttel élénk színűre színezhető fedőfesték (Printex Lakk NX) és pigmenttel színezhető szitafesték maró szitanyomáshoz.

Tovább
Loading

Kosár