Barion Pixel

Transzferfóliák

A Bleher cég hivatalos magyarországi disztribútoraként a legmagasabb minőségű transzfer fóliákat (optimont) forgalmazzuk. Miért érdemes poliészter fóliát használni transzfernyomáshoz? A transzfermatricák készítésének legfőbb nehézsége, hogy a szokásosan használt transzferpapírok gramm/nm súlytól függetlenül nem elég mérettartóak.

A papír a környezetéből, a levegőből képest vizet magába szívni különösen igaz ez magas páratartalom esetében. Az eredeti mérethez képest, a több vizet tartalmazó papír nagyobb lesz, ezáltal a változó papírméret lehetetlenné teszi a több szín nyomás esetén a pontos illesztést.

A transzfernyomó műhelyekben tehát gondoskodnunk kell a levegő állandó és alacsony páratartalmáról, és a raktárból előhozott papír nedvesség tartalmát, be kell állítani a lehető legalacsonyabb szintre. Ezt úgy érhetjük el, hogy a papírnyomás előtt átengedjük a szárító alagúton. A gyártás teljes folyamatában, gondoskodunk, kell az állandó nedvesség tartalmú levegőről.

A termelékenység miatt az lenne az optimális ha minél nagyobb ívet lehetne nyomni, de a nagyobb méret , nagyobb méret ingadozást is jelent. A probléma tovább fokozódik ha vizes bázisú szitafestéket használunk.Az egész problémakörre a legjobb megoldás a poliészter transzfer fólia. Méret tartása annak köszönhető, hogy nem képes vizet felszívni ezért magas relatív páratartalom mellett is könnyen használható.A transzfer fólia felület kezelt, ezért mindkét oldalon antisztatikus és tapadást mentes.

A hagyományos transzferpapírokkal szemben, a klimatikus viszonyoktól függetlenül méret tartó, és átlátszóságnak köszönhetően könnyebb a matricák pozicionálása.Matt és puha felületű nyomatok könnyen készíthetőek vele, az átvasalás tág hőmérsékleti tartományban kivitelezhető.Transzferfólia (Optimont) 35X25 (íves termék) Transzferfóliák
Transzferfólia (Optimont) 35X25 (íves termék)

Mérettartó transzferfólia '120 micron

100db250db1000db
11 000 Ft-tól
Transzferfólia (Optimont) 50X70 (íves termék) Transzferfóliák
Transzferfólia (Optimont) 50X70 (íves termék)

Mérettartó transzferfólia '120 micron

50db250db
21 000 Ft-tól
Loading

Kosár