Barion Pixel

Plastcolor Szitafestékek

Az általunk készített Plastcolor szitafestékek a környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően phtalátmentesek. A Plastcolor termékcsalád állandó színválasztéka jól fedő fehér és színes  textilekre egyaránt nyomható színekből áll. 4 szín color nyomáshoz az úgynevezett Plastcolor E  színeket ajánljuk (yellow, cián, magenta, black).

Három különböző célra optimalizált fedő fehér és sok speciális festék teszi teljessé a választékot. A Plastcolor festékek transzfernyomáshoz, direktnyomáshoz és matricakészítéshez egyaránt használhatók.


Plastcolor Fedő Festékek

Plastcolor Fedő Festékek

Magasan pigmentált, jól fedő, krémes állagú szitafestékek. Direktnyomáshoz és transzfermatricák készítéséhez is használható. Megfelelően hőkezelve, rugalmas, kiváló mosásállóságú nyomatokat adnak. Ha fehér színű, alapanyagot nyomunk, a Plastcolor F színeit 1-3 arányban Plastcolor transzparens bázissal keverhetjük, az így kevert szín a Plastcolor F festékek magas pigment tartalmának köszönhetően nem fog változni, de fedőképessége csökken.

Tovább
Plastcolor Fluo színek

Plastcolor Fluo színek

Kisebb fedőképességgel rendelkeznek, így csak fehér alapanyagra nyomhatók. Színes textilek nyomásához a fluo festékek alá egy jól fedő Plastizol festék (pl Plastcolor WIP) réteg szükséges. A különböző fluo színek egymással keverhetők. Hagyományos pigmentet tartalmazó festékkel keverve UV fényben világító képességükett elveszítik.

Tovább
Plastcolor Speciális Festékek

Plastcolor Speciális Festékek

Ebben a termékcsoportban csillogó arany és ezüst festékeket, a szublimációt blokkoló Plastcolor ASR, és a bármely Plastizol festékkel pufi festékké alakítható EX-C habkoncentrátumot kínálunk. A PLastcolor EX-C legfeljebb a festék 1/3-át alkothatja, túladagolása esetén laza és porló habszerkezetet kapunk. A rugalmas Plastcolor típusok az ideálisak pufi nyomatok készítéséhez. A Plastcolor ASR a hőre szublimáló (átvérző) textilek (pl szublimációval készült sportmezek) nyomását teszik lehetővé. Alkalmazható direktnyomás és transzfer matrica készítéskor is.

Tovább
Loading

Kosár