Barion Pixel

Segédanyagok

Ebben a termékcsoportban találhatóak az összes általunk készített szitafestékhez szükséges segédanyagok. Ilyenek például a hígítók, katalizátorok, regenerálók, valamint a száradást lassító adalékok.

 A termékek rögzítéséhez kínálunk kenhető, vizesbázisú, úgynevezett „örök ragasztót”, erre a célra forgalmazzuk továbbá az olasz Siliconi cég termékeit, amelyek a textilek pozícionálásához szükségesek mind szitanyomáskor, mind gépi hímzés esetén. Ugyancsak a Siliconi cég terméke az úgynevezett feketítő spray, amely a sablonkészítéshez (szitalevilágítás) szükséges, nyomtatóval készült filmek fényáteresztő képességét módosítja.


Segédanyagok vízesbázisú (printex) festékekhez

Segédanyagok vízesbázisú (printex) festékekhez

Ebben a termékcsoportban a Printex típusú festékeinkhez ajánlott adalékok találhatók. Ilyenek például a hőrögzítést gyorsító katalizátorok, vagy a vizes festékekhez speciális lassító adalék. Festékeink optimális körülmények között tárolva sokáig eltarthatók, de hosszabb idő elteltével besűrűsödhetnek. Felhasználás előtt érdemes Removal, vagy Katalizátor D  termékekkel átkeverni, regenerálni azokat.

Tovább
Segédanyagok oldószeres (unicolor) festékekhez

Segédanyagok oldószeres (unicolor) festékekhez

Az Unicolor festékek bármelyike ugyanazzal a hígítóval, lassítóval keverhető és a sablonok az univerzális szitamosó segítségével könnyen elmoshatóak. Az Univerzális lassító géllel úgy lassíthatjuk a festék száradását, hogy annak a viszkozitása nem változik. A lassító adalék túladagolása esetén a nyomat hosszú száradás után is ragacsos marad.

Tovább
Segédanyagok plastcolor festékekhez

Segédanyagok plastcolor festékekhez

A Plastcolor festékek kevés kiegészítő terméket igényelnek. Hígításukhoz phtalátmentes hígítót kínálunk, az eszközök elmosásához a Plastcolor mosófolyadék vagy az univerzális szitamosó a megfelelő.

Tovább
Ragasztók, ragasztó spray, egyéb termékek

Ragasztók, ragasztó spray, egyéb termékek

Háromféle ragasztósprayt kínálunk az olasz Siliconi cég termékei közül. A Takter 1000-es spray főként kézi nyomáshoz javasolt, a Takter 2000 hőálló ragasztóspray főként színes pólók többszínű fedőnyomáshoz, ahol az egyes színeket nyomás után megszárítják és emiatt a nyomóasztal felmelegszik. A Takter 4000-es termék automata szitanyomáshoz javasolt, ahol a nyomóasztalok hőmérséklete gyakran eléri a 60-80C-ot.A többszínes minták nyomása esetén Szilikon spray-t a sablonok hátuljához porlasztva elkerülhetjük, hogy a festék a sablonok hátuljára nyomás közben felrakódjon. A Printex FX vizes bázisú, kenhető ragasztót nyomás előtt kell felkenni a nyomóasztalra, és ott megszárítani. Örök ragasztóként hosszú ideig rögzíthető vele a textilanyag.

Tovább
Loading

Kosár