Barion Pixel

Szitafestékek

Vállalkozásunk három különböző típusú szitafesték családot gyárt. Ezek a szitafesték családok alapvető tulajdonságaikban különböznek, így felhasználásuk is eltérő területeken és felületeken javasolt. A vizesbázisú szitafestékeinket PRINTEX és GRAFIPRINT néven forgalmazzuk.

A Printex szitafestékek leginkább textilnyomáshoz, például reklám és ajándékpólók, sport, munka és divatruházathoz javasoltak, míg a Grafiprint termékek ideálisak művészeti és hobbicélú felhasználásra, ezeket használják a csomagoló és reklámiparban karton és díszdobozok nyomásához. A Grafiprint termékek legfőbb vásárlói a grafikusok, és különböző kreatív szakmák és szakkörök képviselői. Az oldószerbázisú szitafestékeink Unicolor néven készülnek. Különböző lágy és kemény műanyag felületre szitázhatóak, ilyenek az öntapadós anyagok (matricák, hűtőmágnes stb), vákumformázásra kerülő átlátszó lemezek, világító reklámtáblák, bannerek, molinók. Plastizol festékeink Plastcolor néven kerülnek forgalomba. A plastizol festékek szobahőmérsékleten, normál körülmények között nem száradnak meg, ez a tulajdonságuk teszi különösen alkalmassá őket automata gépeken történő szitázáshoz. Plastcolor festékeink alkalmasak a direktnyomáson kívül átvasalható transzfermatricák készítéséhez is.


Vizesbázisú Printex Szitafestékek

Vizesbázisú Printex Szitafestékek

Vizesbázisú festékeink Printex és Grafiprint néven kerülnek forgalomba. Egymással korlátlanul keverhetőek, vízzel hígíthatóak, és a felhasználásukhoz kötődő eszközök vízzel elmoshatóak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak hobby célokra is. Az állandó választékon kívül, bármely azonosítható színben; Pantone skála, vagy színminta alapján,  rendelésre rövid határidővel elkészítjük.

Tovább
Oldószeres Unicolor Szitafestékek

Oldószeres Unicolor Szitafestékek

Az Unicolor termékcsaládot papír és műanyagok nyomására fejlesztettük. Az Unicolor VY sorozat tagjai egyaránt használhatók papírra, pvc-vynil fóliára és a legtöbb forgalmoban lévő öntapadós hordozóra. A keményebb műanyag lemezekre, mint például a polisztirol, a kemény pvc, akrillemezek, polikarbonátok stb. az Unicolor BX a megfelelő, továbbá banner anyagok nyomására is ezt javasoljuk.

Tovább
Plastcolor Szitafestékek

Plastcolor Szitafestékek

Az általunk készített Plastcolor szitafestékek a környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően phtalátmentesek. A Plastcolor termékcsalád állandó színválasztéka jól fedő fehér és színes  textilekre egyaránt nyomható színekből áll. 4 szín color nyomáshoz az úgynevezett Plastcolor E  színeket ajánljuk (yellow, cián, magenta, black).

Tovább
Loading

Kosár