Barion Pixel

Különleges hatások

Ezt a termékcsaládot úgy válogattuk össze, hogy az általunk gyártott összes szitafestéktípuhoz (Printex, Grafiprint, Unicolor, Plastcolor) keverhetők legyenek. Gyöngyház, poliészter glitter, csillogó arany, ezüstszínű porpigmentek, uv fényben világító fluorescent pigmentek és úgynevezett utánvilágító foszforescent pigmentek (ezek megvilágítás után sötétben hosszabb ideig világítanak) képezik a választékot.

Ezeket a pigmenteket ajánlatos a maximális hatás érdekében a megfelelő festéktípus transzparens, vagyis átlátszó változatába keverni. A gyöngyházszínű festékbe pigmentet vagy kész színes transzparens szitafestéket (azonos típusút) keverve csillogó metálhatású színt kapunk.


Akril festék / Printex Fluid Art

Akril festék / Printex Fluid Art

A Fluid Art termékcsaládot azoknak a kreatív elméknek álmodtuk meg, akik szívesen játszanak a színekkel és az anyagokkal. Az alapötletet az úgynevezett pouring technika adta, amihez elsősorban sok festékre és sokféle színre van szükség. A Printex Fluid Art termékcsalád 48 különböző színben érhető el, a keveréséhez az úgynevezett Fluid Art bázist kínáljuk, így a variációk és árnyalatok száma végtelen.

Tovább
Glitter / Polyester Glitter / Csillámpor

Glitter / Polyester Glitter / Csillámpor

Poliészter glittereink  170-180 fokig hőállóak. Hőállóságuk magas minőségi kategóriába tartozik. Hobby és kreatív célokra széles körben használhatók. Az összes a kereskedelemben kapható vizesbázisú és oldószeres lakkba, transzparens festékbe használhatóak, vizes bázisú és plastisol szitafestékeinkhez is keverhetőek.

Tovább
Dekor fóliák

Dekor fóliák

A textilen ragasztóval (Printex TFR) rögzíthető fényes felületet adó fóliák. A Printex TFR-el nyomott mintát meg kell szárítani. Ha a fólia mellett több szín alkotja a grafikát, akkor a többi színt LAKK NX típusú festékkel kell szitázni. A fóliát a hordozó rétegen keresztül kell átvasalni és csak a Printex TFR-be fog beleragadni. Az általunk forgalmazott fóliák úgynevezett textil fóliák, amit elsősorban női divatáru díszítésére használnak. Dekor fóliáink fal dekorációhoz is használhatóak, erről bővebb információk a kreativfestek.hu-n találhatóak!

Tovább
Fluo por pigmentek és speciáls effektek

Fluo por pigmentek és speciáls effektek

UV fényben világító élénk színű por pigmentek. Bármely általunk készített (Printex, Plastisol, Unicolor) szitafesték, színezetlen (transzparens) változatában keverhető. Hagyományos pigmentekkel kombinálva UV fényben világító képességüket elvesztik. Egymással jól keverhetők. Átlátszó falfestékekhez is ajánljuk, de csak beltéri falfelületek dekorálására alkalmasak (diszkók, bárok stb)

Tovább
Loading

Kosár