Barion Pixel

Oldószeres Unicolor Szitafestékek

Az Unicolor termékcsaládot papír és műanyagok nyomására fejlesztettük. Az Unicolor VY sorozat tagjai egyaránt használhatók papírra, pvc-vynil fóliára és a legtöbb forgalmoban lévő öntapadós hordozóra. A keményebb műanyag lemezekre, mint például a polisztirol, a kemény pvc, akrillemezek, polikarbonátok stb. az Unicolor BX a megfelelő, továbbá banner anyagok nyomására is ezt javasoljuk.

Az Unicolor PEP festékek lágy és rugalmas, gyakran vákumformázásra kerülő műanyagok nyomására alkalmas. Mindhárom festékcsoport ugyanazokkal az adalékanyagainkkal keverhetők és a nyomáshoz használt eszközök univerzális szitamosónkkal tisztíthatók.


Unicolor VY vinylmatricákhoz

Unicolor VY vinylmatricákhoz

A legszélesebb körben használt oldószer bázisú grafikai szitafestékünk, műnyomópapírokra, kartonra, öntapadós anyagok vynilek nyomására. A szokásos alapszínekben, fedő és color színekben készülnek.A colorszínek kivételével minden szín fedőképességgel rendelkezik, ami színes anyagok nyomására is alkalmassá teszi. A festék zselés állagú, nyomáskész és a vele készült nyomatok selyemfényűek.

Tovább
Unicolor PEP

Unicolor PEP

Oldószerbázisú, zselés állagú, nyomáskész, selyemfényű nyomatot adó szitafesték. Leginkább nehezen nyomható műanyagok (polietilén, polipropilén) nyomására ajánljuk. Oldószerbázisú festékeink közül az Unicolor PEP a legrugalmasabb, ezért különösen alkalmas vákuum formázásra kerülő nyomatok készítéséhez.

Tovább
Unicolor AX/BX

Unicolor AX/BX

Oldószerbázisú, selyemfényű, zselés állagú nyomáskész szitafesték. Az Unicolor BX az általunk készített oldószerbázisú szitafestékek között a legkeményebb felületet adó festék. Különösen alkalmas nagy igénybevételnek kitett PVC ponyvák, bannerek, kamionponyvák szitázására, hígítva festésére. Alkalmazható még fémre, fára és üvegre is. Az Unicolor AX széria kifejezetten color nyomáshoz készült cyan,yellow,magenta, és fekete színekből áll. Kiváló pont éleségű, selyemfényű nyomatok készíthetőek vele.

Tovább
Loading

Kosár