Barion Pixel

Webshop

Kérjük válasszon kategóriát!

Újdonságok 2021

Újdonságok 2021

A webshop elindulását követően, sok új igény merült fel amire cégünk igyekszik a leghamarabb reagálni. 2020 decemberében disztribúciós szerződést kötöttünk a német Bleher céggel és elkezdtük az Optimont transzferfóliák forgalmazását. 2021 elején megkezdtük az Inkjet filmek (sablonkészítéshez szükséges pozitív film) árusítását íves és tekercses kiszerelésben is.


Szitafestékek

Szitafestékek

Vállalkozásunk három különböző típusú szitafesték családot gyárt. Ezek a szitafesték családok alapvető tulajdonságaikban különböznek, így felhasználásuk is eltérő területeken és felületeken javasolt. A vizesbázisú szitafestékeinket PRINTEX és GRAFIPRINT néven forgalmazzuk.


Pigmentek

Pigmentek

Ebben a termékcsoportban színezőanyag koncentrátumok találhatóak, melyek Printex és Grafiprint elnevezésű termékeink átlátszó és fedő fehér változatainak színezésére alkalmasak. A transzparensek színezésével élénk színeket kapunk, de ezek a színek sötét alapanyagra nyomva nem fednek.


Segédanyagok

Segédanyagok

Ebben a termékcsoportban találhatóak az összes általunk készített szitafestékhez szükséges segédanyagok. Ilyenek például a hígítók, katalizátorok, regenerálók, valamint a száradást lassító adalékok.


Fotóemulziók

Fotóemulziók

A termékkategória a szitakészítéshez szükséges fotóemulziókat és kemikáliákat tartalmazza, melyek az SPT cégcsoporthoz tartozó Fotec termékei.  Az összes általunk gyártott festék felhasználásához található megfelelő fotóemulzió.


Szitaszövetek

Szitaszövetek

A SEFAR cég teljes szitanyomáshoz ajánlott szövetválasztéka rendelkezésünkre áll. A szitanyomáshoz leggyakrabban használt sárga és fehér színű szövetek megfelelő finomságban állandó készletünk részét képezik. Speciális igények esetén rövid szállítási idővel a Sefar teljes választéka elérhető.


Eszközök

Eszközök

Webshopunkban elérhető a szitanyomáshoz szükséges összes kellék. Az állandó választék mellett egyedi méretben is rendelhető fa és alumínium szitakeretek, alumínium felhúzóvályú, Fimor rakligumik, nyomókések (raklik), valamint a leggyakrabban használt méretben különböző szitaszövettel feszített fakeretek. A sablontisztításhoz és rétegtelenítéshez szükséges ecsetek és kefék is kínálatunkat képezik.


Transzfernyomás

Transzfernyomás

Transzfernyomásra a Plastcolor nevű termékcsaládunk szitafestékei alkalmasak. A leggyakrabban úgynevezett hidegen lehúzható ragasztóporos matricák készülnek ezekkel a festékekkel. Ennek a típusú transzfermatricának az elkészítése a legkevésbé érzékeny a technológiai körülményekre.


Különleges hatások

Különleges hatások

Ezt a termékcsaládot úgy válogattuk össze, hogy az általunk gyártott összes szitafestéktípuhoz (Printex, Grafiprint, Unicolor, Plastcolor) keverhetők legyenek. Gyöngyház, poliészter glitter, csillogó arany, ezüstszínű porpigmentek, uv fényben világító fluorescent pigmentek és úgynevezett utánvilágító foszforescent pigmentek (ezek megvilágítás után sötétben hosszabb ideig világítanak) képezik a választékot.


Loading


Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz